Wednesday, January 19, 2011

Di Racun

Yup!!! Aku diracun!! hahahahaaha~~ ni la kisah nyer kenapa aku memulakan blog???
macam mana nak cerita?? hahaha...

Aku suka membaca.. yup... hampir setiap perkara yang membabitkan perkataan, lagi-lagi kalau tajuknya mmg menarik perhatian.. kihkihkih... tak lepas dari pandangan aku utk tatapn mata dan menjadi alunan lidah serta dengungan dalam hati... ngeh ngeh ngeh...

Tup2!! Yaa!! Itu Cintasangputeri, MissBabbler, Misshazel, telah pun cuba berkali2 meracun utk menerbitkan blog... akhirnya.. haku terpaksa menunjukkan ke'kuno'an diri ini dgn bertanya lebih lanjut berkenaan tajuk "Bagaimana Nak Buat Blog?"

Kelakarkan?? Muka cam up to date jerk, tapi kuno tak suda.. lalalala~~ Sukati aku la~~

Maka setelah diperli, caci, dan kutukan diterima bertubi2 (Sila percaya okies?) lahirlah jua sebuah karya teragung lagi jagung, Memperkenalkan~~ EMPIRE STATE OF BUDAK DEGIL (^_^) (Sila baca gaya ala2 orang buat magic).

Dengan ini maka rasmilah terlahirnya blog aku ni.. ngeh ngeh ngeh (giler teruk permulaan pembukaan blog ko debab!!)

Sila nantikan dan merindui coretan daku (sila muntah~~)

Si Debab bertambah tembun
Budak Degil

9 comments:

mRs pOpeYe said...

gilar ar...
ada blog siot..
sikit tak publish!!
ok
fine!!!
merajuk!!
nk kek,,,

mRs pOpeYe said...

aku pertama follow ko tau..
ko kene bagi hadiah..wahahahaaa

Hustler said...

Hakhakhak... Mintak mahap le wani weh... saya budak baru belajar... cane eh nak publish?? hakhakhak... nih bukan dah publish ke?? lalala~~
Hadiah?? hehehe... nnti aku bagi eh? =P

tat!n said...

i follow!!
ko tau x betapa aku truja ko dh wt blog ni??hohohoh.gile la mawi gile la mawi.kah3.nk guling2 la kt bwh meja.ngeeee.trukan mnulis k,aku akn bace slalu. ^____________^

Hustler said...

Tengs taty!! hakahkahk...semangat aku nak wat tulisan lagi... kihkihkih~~ (mane ko tau aku wat blog?)
tuh mesti dok gelakkan aku biler tau aku wat blog kan? lalala~~~ (psstt~~ cane nak jadi follower?? hakahkahkahk)

tat!n said...

hehehe,cmne aku tau ko de blog?
dh ko komen kt blog aku,aku dpt la jejak ko nyah!!
apedaaa ko ni,hehehehe
cane nk jadi follower?
g msuk blog aku contohnye,
pastu kn de tulis '54 Followers' tu..
ko klik follow.then terfollow la.hehehe

Hustler said...

Hakhakahakhk... camtuh eh?? ngeh ngeh ngeh.... bengap gak aku kan?? lalalala~~
owh... okie dokie, aku da tau dah cane nak terfollow org... ngeh ngeh ngeh... thanx taty (^_^)

Si Tukang Tulis said...

wa terharu nama url blog wa tercatit dalam entry first luuu..wa sebakkk...!!wahahahahhaha!keep writing maw! jom kite buat nuffnang?hahahha

Hustler said...

hakhakahkahk.... jgn la gitu... nti aku cedey same.. sob.. sob.. sob.. jom2!! ko ajo aku eh wat nuffnang??