Thursday, September 29, 2011

Apakah Neraka?? Sangat-sangat tak sejuk okeh???

Wa skang tinggal di Putrajaya. Yup. Wilayah yang dulu2 gua cam adess... wa akan bercakap camni. "Kena dok cini?? Jam 8 malam dah leh tido atas jalan." Paham maksud tuh?? Tak paham sudah.

Setelah hampir 3 bulan wa tinggal di Putrajaya, wa rasa kan, ada jenis-jenis dan kaum-kaum yang berlainan dari jenis-jenis dan kaum-kaum macam kat KL. Kaum di sini tidak membawa maksud kepada kaum/ras yang ada dimesia. Lu tak paham, lu bukak kamus Mat Remp. Tanak?? Pokok dek kao la kan??

Kaum utama yang wa selalu jumpe tatkala wa jenjalan kat Putrajaya, jenis yang takleh tgk org tu macam up cikit. Okeh, jujur ejos moto wa boleh dikategorikan kepada lebih kepada bunyik sebuah feri yang selalu belayar di Pulau Pinang. Tapi!! Byknyer yang aku jumpe kat Putrajaya camni la. Kaum2 yang taleh tgk org up. Aku baru lepak trapit lite je, dah rev2. Cam ajak lumba. Korang boleh byg kan?? Hahahaha.. Tapi... Jujur aku cakap la.. Dalam Putrajaya. aku lom jumpa yang betul2 true rider. Paling kuat pun, mekap2 moto cam transformer. Tuka ejos. Tu la yang paling kuat agaknyer. Org nak bunyik, ko nak bunyik, tapi bila berembat, gear 2 aku tak abis lagi, korang dah tak dapat kejar, camne??

Aku tawu ramai budak Putrajaya boleh baca blog aku. Tapi mahap la. siyes aku cakap, korang sumer masih cam budak-budak baru naik. Cam baru pegang moto. Lu tgk budak gemok cikit, naik moto bunyik pumpam, mula la masing2 nak melalak. Jgn kata yang tuko ejos, yang std pon sama ikut menyalak. Cian Moto lu. Dah la std, tuan plak bongok paksa2 mesin kerja keras. Tade pasaan punya tuan moto. 

Weh!! Lu jumpe wa jalan-jalan kat Putrajaya tu, Lau meter lu takat 140-150, tuh tahap wa jalan2 biasa der. Wa throttle pun tak pulas sampai setengah lu tau?? Bukan main bangga dapat cucuk2 angin belakang moto wa. Tunduk cikit, potong nak jeling2 wa. Dunkshit. Wa baru pulas setengah pon, lu dah semput2 mau lari kan? Wa men tunduk?? Belum der. So takyah la berlagak sgt okeh?

Wa cakap ngan lu sebab wa main moto bukan dalam kelas wa. Wa pakai LC. budak-budak yang pakai LC mmg wa tak goyang, selagi wa dgr moto beliau std, wa tak kejar pon, buang masa. Tapi bila lu baru pakai FZ, pakai CBR 150, pakai Belang, tambah2 lak std, dah tu macam2 lak ngan wa, lu org mmg silap la... Pagi tadi wa baru bahan sebijik FZ 150 yang bajet transformer. Sebab ape lu potong wa ciap hi-rev kat wa?? Sebab lu tgk ada 3 bijik FZ lain yang dok cucuk belakang moto wa? Hahahaha.. 3 bijik tuh sumer dah kena ngan wa, bukan wa suh diorang dok cucuk2 wa pon.. Betul diorang dah full-throttle masa ikut belakang wa. Tapi wa blom.

Lu pakai betul safety, wa suspek dengan lu. Sesuai la dengan beginner macam lu. LAu lu jatuh pun tak la dead sgt. Kurang-kurang stakat sagat-sagat melecet jek. Biler wa ikut belakang lu, bukan main lu ciap lambai2 suh wa ikut belakang?? Ciap drop gear sumer?? Hahahaha. Mmg feveret wa la jumpe mangsa macam lu. Lu jgn tipu lau wa sakap wa nampak lu geleng kepala bila lu dah gear 5 pun, lu tak boleh lari lagi dari wa kan? Bila wa potong ape lu buat? Himpit wa rapat kat kereta? Ape bacol la lu nih. Dah la tak laju. Macam haram lak tuh perangai. Wa bukan cakap kosong. Wa dok Gombak dulu, nak kacau Honda Bulat pun wa goyang. Honda bulat der... lagi plak LC. Nih lau kat Putrajaya, wa ciap boleh nganjing lagi moto-moto atas kepada kelas gua.

Hape la budak-budak Putrajaya nih. Wa panggil budak bukan sebab lu org budak-budak. Tapi lu masih budak dalam dunia wa. Yang wa tak tahan, semalam wa kuo malam. pakcik naik SS. Ciap bawak beras lagi. Pon nak jugak men rev2 sebelah wa, bila wa sahut, bukan main jeling, senyum sinis. Adoi... PAkcik2... Dengan beras dalam bakul, plastik mydin lak tuh. Cube la pakcik bayangkan, lau pakcik jatuh ke, moto meragam ke.  Beras tuh tergelincir ke. Cane?? Cia beras tuh. Tapi tak tawu la kot pakcik kaya, tiap-tiap ari beli beras kan??

Apesal entry wa cam shilake arinih? Satu. Mud wa kelaut sejak dari malam tadi. Kedua, wa bosan ngan org2 putrajaya yang cam harem. Mentang-mentang lama dok dalam putrajaya, sumer org baru ko nak suh sujud kat kaki ko. LAu ko bagus tape. Nih adik gua pon lebih terel dari lu. Tiga. Sejak wa hilang meter RPM wa, wa mmg anti giler ngan budak Putrajaya. Wa dok KL. Dua tahun wa pasang meter tuh, tak penahnyer nak ilang. Cakap mana area moto selalu ilang wa park. Jgn kata moto, Meter pon tak penah nak ilang. Ni?? Baru duduk area tu sebulan ok? SEBULAN. Cam Shilake.

Bebantal Air Emosi.

Budak Degil

Wednesday, September 28, 2011

Kau Seorang Haram 'J'

Sumpah wa tade mud pagi nih. 

PAgi tadik nak pi kije, tengok2 kat bakul moto wa, barang bersepah. Wa igt kucing wat tempat tumpang tido. Sekali wa jenguk. HARAM TOL!!!

RPM Meter wa sudah kena sebat!! Siol Btol!!! Tinggal wayar jerk. Hampeh. Dapat budak yang buat 'kerja' nih, mmg lunyai aku kerja kan. then anto balai.. haram sungguh. Cam tade kije len. Wa syak brother2 LC yang selalu lepak bawak umah wa. Wa pikir bek jek sebelum nih. Biasa la jumpe2 click. Sat lagi lau wa jumpe RPM meter tuh kat salah sorang punyer moto, Kat situ jugak wa KICK tanpa belas kasihan.

Hape la... Yang wa kesal sangat, Lu org pun bekerja wut?? Dengar sembang macam besh. Konvoi sana, konvoi cini, bikin moto itu, bikin moto ni. Tapi takkan la Meter wa pon lu nak sebat?? Memang la bukan mahal der... Tapi pasal bukan mahal la, lu taleh ke nak gi beli?? Nak ku maki, kang org sakap wa kaki maki. Abis?? Takkan wa nak bacakan ayat Qursi lak kan?? Lau hantu boleh la lari, tapi 'hantu-hantu' yang camnih, tak rasa 'panas' pon lau wa bacakan ayat suci Al-Quran.

Hayat wa pon dah tunggang terbalik dah, kejap wa, kejap aku, mental wa jadik nyer... adess... Tapi siyes la... Aku kesal giler kot. Umah Perumahan Kerajaan kot. Tapi ada gak yang cam shilake camnih. Sama-sama cari makan kot? Lu kerja, wa kerja. Wa kuli, Lu pon mungkin kuli. So?? Hape beza?? Jeles ngan moto wa?? Biasa jek kot. Tuh pon nak jeles hape ke jadah??

Ntah la.. hape la tahap pemikiran korang nih.. Tak pikir ke?? Ke lu pikir senang lu jek?? Adoii.. Patut la lau wa lalu jek, masing-masing nak ketat muke?? Pehal?? Muke wa wanted ke?? Ke pasal lu tak hensem cam wa?? Dah pulak... wa dah amcam aim seseorang plak nih.. Nauzubillah.... Cukup2. Wa pon tak tawu la sapa yang wat kije kan. So bek wa diam jerk la. Tapi wa lau dapat tgk meter RPM tuh sekitar Putrajaya nih, Wa mmg sebat lu mat!! Kat citu gak wa sebat. Sebab lu salah sebat Meter RPM wa. Meter RPM wa jenis limited. Putrajaya mmg tak masuk setahu wa. So lau lu pakai, mmg sah lu la dalang Ketua Penyamun.

Dah la. Wa mmg hangit tol sekarang nih. Kang wa maki2, cian lak kat blog wa, jadik tempat wa sumpah seranah bermaki hamun lak kan?? Tapi yep la, wa bukan ustaz2 yang boleh bagi Ilmu. Tapi mana yang lu org rasa berilmu dan buleh bagi pahala pada lu org, lu ikut la. Tapi lau yang tak elok tuh. Lu org wat sempadan jek hokeh?? wa takot kat Akhirat nanti malaikat soal lu org, Mana dapat Ilmu2 jahat? Lu orang sebut "Blog Budak Degil". Tak ke haru wa nak menjawab ngan tuhan sok? (Ati masih lagi panas).

Dah la. Tade mud giler!! Argghh!!!

Bebantal Air Berfikir Nak Pindah Pulak.

Budak Degil

Tuesday, September 27, 2011

Al Fadang Fasirun, Wal Tak Ada Fokok Kayuwil~~

Ngee~~ Pembakar Semangat Nih.
Sumone telah bagi aku lagu nih. Hehehehe.. Thanx Eh?? Mari Layan!!


Tajuk Lagu :: Wana Bin Edik.

Bebantal Air Layan Irama Fadang Fasir~~

Budak Degil

Monday, September 26, 2011

Sumpah Tak Besh!!

Sebelum memulakan. Cube baca perkataan di Bawah.

MERCEDES

 Dah baca?? Apa tanggapan kome?? Besh?? Ekslusif?? Hebat?? Nampak Kaya?? Eksekutip?? Power??

Aku??
Tak besh. Noktah.

Hahahaha... kenapa?? Sebab aku adalah truly Malaysian driver kot?? Dan jiwa aku bukan ke arah kepada kereta yang bentuknya sama, tapi pada harga sebijik rumah di Mesia dan merayap-rayap kat atas jalan raya.
Minggu lepas aku telah diculik oleh seseorang yang memakai kenderaan seperti nama di atas. Hahahaha...
Oleh sebab aku tak minat luxury car, (aku minat Sports Car jek). Lalu aku mengambil keputusan untuk tidak mengambil tahu akan model2 kenderaan dari nama yang tersebut. Ahakz!!
Meh tgk cikit cane kereta beliau.

Nih tang Meter. Sumpah kelaot aku dok baca apa yang tertera kat meter.

Depannyer sebijik macam nih.

Belakang lak, mmg Sebijan Macam nih. Cume.. keter tuh 4 Pintu n kaler itam.
 P/S :: Gambar Sumber dari Abg Google yang penyayang. Sebab aku tatawu model2 dalam Merc, tapi mmg yang macam tu la yang aku bawak, sebab aku tgk ropernyer same dan haku rembat gambo pon Sebab aku malas nak hamik gambo keter yang aku bawak, hahaha...

Mule2 masuk, Aku dah t'anjat boboy dah. Mana tak, masuk, tutup pintu, masuk kunci keter, tibe2 kusi yang ko duduk tuh, bergerak kedepan mengikut tahap kaki berada di pedal minyak dan berat ko sniri. Stereng lak turun ke bawah betul2 ikut bahu ko tuh. Nak kuo keter balik aku masa tuh.

Okeh, tuh satu. Then masa nak gerakkan keter, Bunyi Tit tot tit tot tit tot ..... Mule2 slow.. pastu makin kuat, makin kuat. Nak tawu ape?? Bunyik lau anda sebagai pemandu atau yang duduk di sebelah pemandu tak pakai seat belt. Hahaha!! Adoii!! aku hengatkan keter nih ade time bomb. Cis...

Kebetulan semasa drive lak ujan renyai2. Laju jek wiper tuh jalan. Siyes, aku tak perlu menekan apa-apa. "Dia Auto" Jawab yang empunya kenderaan biler aku muke dah pelik tgk wiper gerak sniri. Cis lagi...
Then bila drive lak kena lalu2 kat terowong mana ntah aku masuk.. Lampu pun bukak sniri!! Aku ciap menjerit.. "Lampu pon auto??". Tuan yang empunya kenderaan juz cenyum. Cis Lagi la...

 Dok dalam keter lak, siyes tak kena ngan jiwa aku. Senyap seribu bunyik melainkan bunyik cam angin2 yang terlampau sedikit mencuit gegendang telinga aku. Siyes!! Cuba la duduk, lau anda tak bukak radio, ciap buleh dengar bunyik berdesing macam bunyik kat sebuah tempat yang terlalu sunyi bila dok dalam keto tuh. Cis Cis lagi...

Pemanduan?? Boleh la, laju pon laju, tapi time amik korner sangat rasa kaya. Tak ada rasa 'G' Force, Tak rasa macam ada sedikit tekanan ketika membelok pada kelajuan laju. Tak Besh!! Tak feeling!! Cis Cis Lagi Lagi...

Keretanya terlalu byk sensor. Org lalu lalang ketika trapik jem pon, dalam keter leh bunyik2. Sebab macam takut kita terlanggar apa-apa. Mean sensor tuh cam beritahu ada benda kat sekeliling keter tuh. Giler tol. Tak senang ati bawak camtuh. Kalau handling lak, sgt mudah la nak  kawal. boleh dijadikan beginner car. (mampu ke beginner nk pakai merce terus?? adess...)
Cis Lagi dan lagi...

Spotrim?? Beso~~!!! 18 henci!! Mahal lak tuh, Ada cop AMG. Mau kat kedai 9-8 riban tuh. Huh!! Beli tayar pon aku tak mampu kekdahnyer. Jangan kata tayar, Bulb lampu pon tak mampu kot kekdahnyer. Sebijik Bulb lampu dekat 2rat?? Giler la... Hahahaha... Yang Nih Aku suke cikit.. Cis dan giler la...

Masa nak kuo keter lak?? Lepas matikan enjin, cabot kunci rite?? Lepas kunci tercabot jek, Nanti kusi yang ko duduk tuh otomatik ke belakang semula, dan stereng tuh akan naik cam nak memudahkan kome keluo keter.
(No wonder org buncit2 cam haku suke pakai Merc!!)
 [Ke sebab haku yang tak sado diri, nak jugak berlagak kurus?]
Tapi!! Yang paling besh ape?? Biler gi paso malam, Empunya keter tade, dan pemalas nak kuo makan. Suh belikan makanan. So aku drive la. Kuo2 keter, sumer dok tgk atas bawah. Hahahaha.. Dah la gemok, tak hensem, pakai baju melayu ngan Kain pelikat jek. Tapi kuo dari sebuah Merc. Hahahaha...

Keseluruhan?? Aku tak suke bawak Merc. Hahahaha.. Aku Prefer Subaru Imprezza Version 9 or 10. Atau mungkin sebuah Nissan Skyline GTR R-35. Pergh!! Mmg Besh!!

Tapi aku mana mampu. Aku nak beli Kancil Turbo L5 jek la.. Hahaha.. same gak, ade feeling2 bawak Subaru. Hahaha.. Done!!

Bebantal Air tak Suke Merc!!
Budak Degil

Berjumpa, Terjumpa, Menjumpai nye pun Adoy~~~

Adoi~~ Ape la member aku nih, siyes demm lama tak jumpe since skul menengah, lama tak dengar cerita. Sampai ke Sarawak citernyer yang last aku dengar. Aleh2 jumpe balik, Kije kat Rasamas AlaMakAnda Putrajaya. Hahaha. Ajak la minum2 sumer lepas beliau bekerja. Byk giler story yang kami kongsikan tatkala kami berjauhan dan tiada lagi contek mengkontek antara kami (hancus bahasa weh. Patut la BM aku tett!! Hahaha!!)
Nak lagik besh, beliau menceritakan yang beliau dah dua kali bercintan secara serius dan telah ditinggalkan sebanyak dua kali, juga secara serius. Hahaha.. Pit~~Pit~~ Cian ko... Sadis jugak cerita ko kan?? 

Tapi yang paling aku suke, beliau telah bagi aku ni ::

Most women set to try to change a man. And when they have changed him, they do not like him.
- Marlene Dietrich.

 Hahaha... Camtu la kekdahnyer perkara yang berlaku kepada beliau nih. Cian gamaknyer. Tape pit, aku sedia menemani kamu sementelahan aku masih menetap di Putrajaya. (Cam tak lama jek kekdahnyer aku dok kat Putrajaya nih. Hahaha~~ Selamat Tinggal Putrajaya~~)

P/S :: Kepada awek2 single, kawan aku nih telah ke'single'an. Mau?? Mesej suda.. Tade Nombor tipon?? Padan muke, sape suh tanak ngorat aku. Lalalala~~

Bebantal Air Berkongsi Celuuppp~~ 

Budak Degil

Wednesday, September 21, 2011

WoRdLe$$ WeDn3$dAY

Leher Aku Dah Tade Kelepet2!!!

Bebantal Air Tak Berkata-kata Pada Hari Rabu


Budak Degil

Tuesday, September 20, 2011

Kata Orang??

Kata orang, Bebantal Air Macam aku banyak perkara yang aku taleh nak buat.

Hahahaha.. Ntahla.. mungkin sebab aku senantiasa mencuba untuk mencabar diri kan?? So rasanya tak salah lau aku rasa aku nak berguru menjadi Goal Keeper Terbaik Macam KFCM. (Kenal tak KFCM??)

Biler orang tanya, boleh main futsal?? Aku cakap boleh jek. Tapi biler aku cakap main as a Keeper. Mesti org dok tgk atas bawah. Kenapa?? Ntah la.

Dengan Ini aku akan tunjukkan perkara pertama yang aku belajar dengan KFCM masa tuisyen keeper kelas pertama dulu.

Tadaaa~~~

Wacha!!!  

Amacam?? Ada gaya?? Hahahaha... tenkiu di ucapkan kepada KFCM. Ahakz!! Saya akan terus berusaha. Ngeh ngeh ngeh.

Bebantal Air Ignore Kata-Kata Orang

Budak Degil

Monday, September 12, 2011

Mari Menatap, Meratap, Dan Tersentap.

Amacam Tajuk?? Rare??

Meh Jenguk2.

Melokap Kek Tayar.

Nih La Apek Yang Sepatutnya Bertanggungjawab Itu.

Teruk Gak La Keter Beliau. Sampai Kena Towing

Parah Jerk Jiwa Tengok

Cisdelnyer Apek!!!

Ampaian Ku Masih Kukuh. Hahahaha!!

Sakeettt Jiwa!!!

Bebantal Air Cam Nak Nangis.

Budak Degil

Dua Tiga Kucen Berlari, Mana Nak Sama Si Kucen Garfield (Nyanyi kena macam lagu citer Cili Padi yang ada Cikgu Jaafar tuh)

Jika Kau bercinta lagi
cintalah sepenuhnya
jika kau bercinta lagi
jagalah kau hatinya

engkau yang memilihnya
tanpa memikirkan tentang diriku
kini ku hanya dapat berdoa
agar berbahagia kau disampingnya

Jika Kau bercinta lagi
cintalah sepenuhnya
jika kau bercinta lagi
jagalah kau hatinya

aku tak dapat menghalang
engkau punya kemahuan sendiri
biarku hidup hanya mengenang
peristiwa yang tak dapat ku lupa

kini aku hanya dapat berdoa
agar berbahagia kau disampingnya
selamat tinggal
aku mengundurkan diri

Hakak kat hopis aku bagi aku lagu nih, hahahah.. senget tol. Maceh kak~~ Kang lau ada jodoh, hakak don wory hokeh?? Mesti la hakak saya jemput dtg ke majlis itu. Ngeh ngeh ngeh.

Biler dah layan lagu olskul nih, kompom2 la terkenang kan?? Kome ingat aku ape?? Tade memory?? Baekk cikit.. Baru nih rayer pon, kawan-kawan skul rendah aku telah beri gelaran kat aku 'Arkib Bergerak'.
Hahahah.. siot tol.. sebab nyer, aku mengingati hampir semua kejadian sepanjang aku bersekolah rendah, dari darjah satu hingga darjah enam. 11 tahun punya peristiwa tuh der. Hahahaha...

Masih ingat feeling2 berdebar la kunun setiap kali menatap wajahmu. Ades... "Chenta itu bukan untuk dimiliki, tapi untuk dihargai". Quote ni mungkin adalah sebagai penguat kepada emosi aku yang pernah bercelaru gegiler punyer satu ketika dulu. Yup. Kalau dah usaha macam mana pun, tapi anda hanya bertepuk sebelah tangan, makna kata tiada rezeki anda.

Kata abg angkat aku, '1st love takkan kekal'. Tapi dia sniri kawen ngan 1st love dia. Cane?? Hahahaha... Tuh yang masa beliau nikah tuh, aku dok gelak kat beliau. Hahahaha. Kena la sedas lepas nikah, hakhakhak... Mahap Kanda, Saya hanya teringat ayat kanda masa kanda tengah marahkan bini kanda dulu. Wekk!!!

Ok wut?? Lau aku tak berchenta dulu, mungkin aku takkan tawu ape itu chenta kan?? Hahahaha. Syok wo.. Gaduh2 kunun, Pujuk2 kunun, Pastu Tacing2 Kunun. Kadang Takde sebab pon leh tacing. Pelik kan masa Berchenta?? Ngeh ngeh ngeh.. Setuju tak?? Setuju tak??

Hehehehe.. hidup tak selalunya indah.. nak indah jek, dok surga la kan?? Biler dah rasa macam-macam perasaan, baru lah cukup rencah dalam idop. Biler dah cukup rencah, kompom la kome2 akan lagik 'membesar' kan?? ngeh ngeh ngeh..

Oraitt.. Sekarang Mood fixing my Broken Heart. Frust2 pon, bukan aku leh rembat Ila Damiaa jadik awek aku kan?? Hahahaha... Eh??

Bos udah seru.. Nak ciapkan Grounds beliau jap. Daa~~



Bebantal Air tibe-tibe terkenangkan

Budak Degil

Saturday, September 3, 2011

Tak Suke!! Tak Suke!!

Mood Raya aku Kelaut.

Semalam aku ke Muo untuk  beraya bersama rakan-rakan sekolah rendah aku dulu. Dari mula aku nak gerak pagi tu. Macam-maccam halangan yang aku hadapi. Dari mula nak kuokan duit, sampai la aku dah sampai berjumpa dengan kawan-kawan skul dulu.

Dan kemuncak musibah yang menimpa aku adalah apabila Tenggiling kesayangan aku telah dirempuh dengan hebatnya sehingga menyebabkan beliau cacat dan tidak boleh di pandu dengan sempurna.
ARGHHH!!! Tade Mud!!!

Nanti la aku update lagi... mmg spoil mud aku sepanjang arinih.
Bebantal Air Mud Kelaot.

Budak Degil

Friday, September 2, 2011

Bertukar!!!

Dah 4 ari beraya dan berada di bulan syawal. Hahahaha.. raya tahun nih aku tak kemana-mana. cuma ada adegan yang sedikit penting terjadi dalam family aku, dan aku lega, perkara tersebut dah pun selesai. Hahaha.. nanti-nanti la aku citer ek?

Nak citer pasal raya jek. korang dapat berapa riban wit raya tahun nih? Aku macam biasa. Setiap tahun makin surut pendapatan ketika raya.. Hahahaha... Tahun nih. Tika dan saat nih, aku juz dapat 53 hengget. Tuh pon segan der nak terima. hahahaha... Pakcik2 aku punya kerja la nih. Sebab raya tahun nih aku tak balik ke kampung tok nenek aku, maka, mak ayah aku buat keputusan utk raya umah pakcik-pakcik aku yang tak balik kampung jugak. Even tak berapa jauh macam nak balik kampung, maka lepas semayang raya tuh, aku pun 'terbang' ke Rompin. 

Ke Felda Selanchar lah aku jawabnyer. Umah akak mak aku yang sulung. Kat citu nak jadikan cerita, ramai sebenarnyer pakcik2 kepada mak aku. Hahahaha.. aku raya umah atok sedara la kiranye kan? Ada la dalam 7 umah yang aku kenal. Yang len sumer aku tak kenal. Bila tanya, Tu Sepupu mak, Dua pupu ayah, pak sedara ayah, pak menakan.. Eh?? Shilap lak.. Paman nyer mak. Wak nyer Atok. Mana la aku nak kenal? Sepupu atok aku pon masuk dalam list. Hahahaha...

Maka dengan berbekalkan wit 53 hengget nih, maka aku masukkan la dalam sampul petronas yang aku dapat masa nak isi minyak kat Presint 9. HAhahahaa... Dapat gak aku bagi bebudak wit raya kan?? Ngee....

Dah!! NAk ciap2. Aku nak raya kat Muo lak rini. Sorang2 jek aku gi raya. Babai~~

Bebantal Air Nak Cari Skendel

Budak Degil