Tuesday, June 26, 2012

Air Yang Tenang Jangan Disangka Kat Sungai Aje.

Wasap2!! Assalamu'alaikum kengkawan!! Tade pae nak sakap. Sejak bertukar Bos Baru [lagi]. (untuk kali keberapa pon ntah aku tak tawu la) aku sgt2 bz. Tapi1 Tapi! Tapi! Tetap nak berkongsi ngan korang. ngeh ngeh ngeh.

Cekidaout~~

Aummmm!!!!


I Lap Najwa Latip. Wakakakaka



Bebantal Air Senget-senget menaip.

Budak Degil

7 comments:

Pupel Liyana said...

eleh ni aku yang share kat kau kankanakanakanakanaa

Sumayyah Nadhirah said...

eiii aku menyampah tol gan NL tp aku tetap nyanyi lagu die kekke

LiaNa YuSoF said...

like!

(^_^)

Cik TTK said...

pandai lagi rupenyer ko update entry, ingat dah tak reti dah..tahniah2..

Hustler said...

Maz : Hahahahahaha.... Yeke?? Ko yang share eh?? Wakakakaaka :)

Maya : Nampak??? Power kan budak nama Najwa Nih?? Hahahaha

Lia : Hahahaha.. Tiru! Tiru! Tiru!

Cik TTK :: Hahahaahaha.. Bz lA makcik, tawu la ko rindu ngan penulisan aku, wakakakaka.. Maceh atas sokongan anda. :)

Cik Fara said...

mawi oiii....long time no news...

Hustler said...

Cik fara :: Hahahahaha... nampak??? bz kan aku skang?? maklum la.. hempas pulas carik wit nak kawen, boleh tak jawab macam tuh??