Tuesday, July 3, 2012

Renjis!! Renjis!! Dipilis!! Ditepungi~~ Lah Tawar~~ :)

Assalamu'alaikum!! Selamat sejahtera ke atas kamu!! Tgk?? terel kan aku?? bagi salam ciap makna skali tawu?? Hahahahaha...

Diharapkan semoga semua rakan taulan sahabat handai sihat2 belaka. Ngeh ngeh ngeh...

Cuma nak update blog jek, nak wat ala2 update status. Kihkihkih...

Cer korang bagi pendapat. Perlu ke aku kawen dulu semata2 nak bagi adik aku kawen?? Haaaa.... Ce citer.. Ce citer....

Kisah panjang akan ku sambung kendian yerk kengkawan.. ngeh ngeh ngeh... Sila komenkan pendapat anda. Ahakz!!

Sangat runsing adoiyai nyer pon!!!


Bebantal Air Nak Enjoy Lagi!!!!

Budak Degil

19 comments:

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. benda yg sama aku ckp kat adik aku, "ko kalau da gatal nak kawen, kawen la.. xyah tunggu aku.. kalau tunggu aku mmg berjanggut le.."

komen aku: kalau mak ko da suruh, kawen je la mawi oii..

Hustler said...

Hahahahahahahaha.... Ko sound tepek giler... ngeh ngeh ngeh.... Aku nih pasal dah nak bawak rombongan dah nih... ngeh ngeh ngeh... Tapiii..... Mana ko tawu mak aku suh ha Lia?? Ko skodeng aku eh?? Wakakakaka.... Nak suh aku kawen ngan ape?? tenggiling aku?? Kuikuikuikui.. Sengal tol.

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. ko kawen la ngn tenggiling ko tu kalu bole.. weh,xde keja aku nk skodeng ko.. hahahahha..

wah, cepat tol adik ko nk kawen ek.. tapi kan.. kalu mak yg suruh, slalu nya dia da ada calon pilihan dia.. ko terima je la calon pilihan mak ko tu.. hahahahahahahha..

Hustler said...

Lia :: Hahahahahaha... lau boleh kawen, lama dah aku kawen ngan unta aku dulu, itu bini 1st.. kihkihkih....

Hahahaha.. adik aku umo bawah aku setahun jek... mmg dah cukup sarat la tuh kekdahnyer... HAhahahaha... Bakal adik ipo pon dah kije. Nak tunggu ape lagik ye tak??

Pilihan mak aku?? agak2 ko la kan Lia, lau mak aku tanya camni "ko kawan ngan sapa skang? takkan dah senyap je?" Beliau ada calon ke??? Tell Me?? Tell Me??

cendawanpink said...

yeszaaa..da sampai seru..
kawen jelaa dokk..hahaa.. :D
ngn calon yg mane??
B6?? :P

Hustler said...

Nad :: Hahahahahaha!! hampeh ko!! kenapa mesti B6?? kenapa? kenapa? kenapa?

LiaNa YuSoF said...

mak ko tanya je.. kalau ko xde makwe, dia nk tolong carik kan la tu... hahahahaha..

Hustler said...

Lia :: Hahahahaha... laumak aku nak tolong carik, kompom aku sakap macam nih. " Bek mak carik kedamaian, dari bz2 dok carik jodoh abg" Wakakakakaka

LiaNa YuSoF said...

hahahahahaha... sentap mak ko kalu jwb cenggitu...

mak aku lagi best, ble org tnya ble nk bmenantu, dia jwb "eh, anak2 semua belajar lagi" xtau nak sentap ke, nak suka.. hahahaha..

efa said...

ehemmmmm.... !

Hustler said...

Lia :: Mak ko sedap lagik kaver line weh... mak aku selamatkan diri snirik, wakakaka... lau org tanya, dia cakap camni "eh? gi la tanya seniri" wakakakaka

Efa :: Ehem! nak Woods Peppermint?

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

nak like kat komen moos....hehe

Hustler said...

Timah songot!!

Cik Fara said...

rase2 nak hadiah free, tak payah kawen...mintak barang2 mahal sket...hehehe.....

Hustler said...

Cik fara, aku trus blur ape yang ko nak sampaikan... kihkihkih

Gda Hanum said...

ha..liana kawen ngan mawi . ok tak.hahahah..oopss.. =P

Hustler said...

Gda :: fwahh.. lajuk jek ko kan bab2 mengenenkan org nih?? ceh!!

Gda Hanum said...

ahahhahahahha.
hanya mampu AMINNNNN kan je. hahahah..

Hustler said...

Ngok ngek tol dak Gda nih.. Hahahaha.. ilang si hitam ko nnti... tawu la... aku sorok kat oven umah aku... hakhakhak