Thursday, April 21, 2011

Kemanakah??

Hishhh!!! Bapok laaaaaaaa Berhabuk bagai..... adeh... cian teman bicara aku nih...
Aiseymen.. Dia kerja Posmen.. Lalala~~
Makna kata, dah lama kan aku tak berada dalam alam maya bernama Empire nih?? Mana la rakyat tak mengamuk?? Empire nak, dah ada dah, tapi cikit tanak jenguk2.. cisdel punyer pemimpin...

Ok!! Kire3!! Satu.. Dua.. Tiga!!


Tada!!!!! 

 Kejut ke??? Hahahaha... mesti ramai rindu aku kan??? Lalalala (muke perasan hensem cam Latip Borgiba).

Sowi la kengkawan... Aku sekarang Life nyer ta menentu... Tetiap pagi aku akan mengharungi perjalanan hampir 70KM sehala.. Hukhukhuk... Tempat kerja baru.. bukan lagi tempat yang ada orang panggil aku 'ustaz'.
(Adeh... napa la ada orang panggil aku ustaz).
Aku sekarang kerja kat Mahkamah Shah Alam.. Sob.. Sob.. Jauh gak la.. Aku gerak gi kerja naik tenggiling kesayangan aku seperti yang terpampang kat Head Blog aku nih.. (Betul ke ape aku taip? Sebab surat ada LetterHead kan?? Hahahaha)

Siyes Kije kat hopis baru nih, memberi aku pengenalan macam mana kerja PA sebenar... Bagi aku itu kerja enteng.. yang buat ianya mencabar bila sebagai PA, aku tetap perlu mencatit catatan perbicaraan dalam mahkamah. Korang boleh bayangkan? dok2 taip, ade orang, call, ade orang anto surat, ade orang minta na wat appointment ngan bos, giler la... Ape aku na taip camtu?? hahahaha....

Tapi disebabkan tiap perbiacaraan dirakam, aku ta brapa na kesah sangat la, tapi kena time bos mintak urgent, memang sasau kejap ka aku kan?? mana nak wat ekrja hakikinyer, mana nak taip nota lagik.. Hahahaha!! hope aku kurus lepas nih!! (Pejadah!!!! wat kerja duduk jerk nak kurus?? Hahahaha!!)

Ok La kengkawan.. nih curik2 update pakai Henpon.. Hahahaha... Bos tgh makan, Kang biler dah selesai, mau tibe2 terpampang depan muke haku.. Aiseymen.. Dia kerja Posmen... (^_^).

Ade mase aku hapdet lagih ek?? Huhuhuhu.. Banyak na citer sebenarnyer.. tapi tunggu ade kesempatan okeh?? Lap U All lah.. Ta cukup?? Aku Mop2kan sekalik!! Hahahaha!!!! Daaaa~~~


Bebantal Air Curik Masa


Budak Degil

6 comments:

Si Tukang Tulis said...

hahahah patut la..sibuk rupanya...tertanya-tanya mana pergi budak sorang ni.heee

Hustler said...

Rindu aku eh?? Lalalalalala~~~ (^_^)

Pupel Liyana said...

aku pon cam kau gak berkejaran kilometer sehari2 kejab naek ego kejab naek saga sekarang naik city bus hahahhahahaha

Hustler said...

Hahahaha... Jb boleh lagi der nek kenderaan awam n keta.. try jalan aku puyer jalan, sebelum subuh lau na naik keta, tuh ari2 aku nek moto jerk. hahahaha

tat!n said...

hah,geti pn nk update.hahaha.bizi ko ehh,baru ko rase keje sbenar pA..hamek ko,hehehehe

Hustler said...

tatin, dulu kerja PA kureng, kerja skim len aku otai... skang, dua kije aku kena wat... skim len pon yerk, kije PA pon yerk... Kije bos, apatah lagik kan?? hahahaha