Wednesday, March 7, 2012

T'Anjat Boboy!!

Hahahaha!! Tajuk?? Macam biasa, hanya gempak pada tajuk, ngeh ngeh ngeh... 

Al kisahnyer begini, aku kan selalu kacau2 orang kat dalam wall FB. Then aku plak memang pelupa sapa aku dah kaco. Hahahaha~~ Pada aku, arituh aku kaco, abis situ la, tade la nak butt hurt ke, feeling jewang2 ke, sakit jiwa ke, ngeh ngeh ngeh... abis situ, abis.

Then setelah 2-3 ari macam tuh, aku terkena tag oleh salah sorang junior aku kat FB. Ngeh ngeh ngeh. T'anjat Boboy khen?~~ Yerk la.. kenapa nyer aku kena tag nih??

Tengok2, beliau telah menghasilkan nukilan dari projek aku mengganggu ketenteraman orang itu. Hahahahaa!! Sedikit tacing dan terharu sebab ade yang menghargai perangai hantu aku nih. Ngeh ngeh ngeh.

Tak sangka plak aku dalam aku suka wat orang sakit ati, or mengarut tak sudah-sudah, ade yang terhibur, Ngeh ngeh ngeh. Anyway, saya gumbira dapat buat sesiapa jugak gumbira. ngeh ngeh ngeh.

Saya suka!!
(sambil joget2 ala-ala pocoyo)

Eh?? Luper plak. Ce try usha kat Laman Blog Beliau. Den pon baru tawu yang beliau menulis blog. Ngeh ngeh ngeh.

(sambung lagi joget-joget Pocoyo)


Bebantal Air Happy Jugak Dapat Tolong Orang.

Budak Degil

13 comments:

Cik MeRaH JamBu said...

cer ko joget pocoyo cikit depan aku... lalalala~

LiaNa YuSoF said...

beliau tu sape? bg le link blog dia.. nk tgok jugak... huhu..

Hustler said...

CMJ :: Hahahaha!! mana buleh, tuh rahsia.. bini aku jek buleh tgk.. wakakaka!!

Lia :: HAhahaha... ta nampak kan?? aku ade bagi link la... ce cari perkataan tersembunyi kat blog aku.. kompom ko buleh jumpe blog beliau.. ngeh ngeh ngeh :)

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. sengal tol dakmawi ni.. satu2 perkataan aku carik... hahahaha.....

Hustler said...

Lia :: Hahahahaha!!! lau mata ko terel... ko leh nampak kot perbezaan kaler perkataan yang aku letak link tuh... wakakaka!! :p

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. ko saje je memanipulasikan mata aku.. (erk?betol ke istilah tu?? ahh.. lantak pi la..)

Hustler said...

Hahahahahaha!!! memacam la ko Lia.. padahal nampak kot kaler tuh berbeza.. haish!!! ke ko tetap tak nampak jugak?? lalalalala~~

LiaNa YuSoF said...

aku nampak la.. ble da tenung dekat2.. haha..

Hustler said...

Hahahahaha!!! Bagos!!~~ So ko kenal tak junior nih?? ngeh ngeh ngeh.... :P

LiaNa YuSoF said...

oh.. junior ea? xperasan la pulok..

Hustler said...

Hahahahaha.... ko sape jek la yang ko kenal kan?? haish!!! Retis sahje la... ngeh ngeh ngeh

Pupel Liyana said...

lari topik : jom shopping dekat pupel liyana shop.. ada banyak tudung baru wei :) http://pupelshop.blogspot.com/

Hustler said...

Maz :: Hahahaha.. barang ada kat umah ko ke?? aku nak carik tudung yang menarik bentuknya.. :)