Friday, March 23, 2012

Kenangan~~ Yang Lama~~ Menjelma~~ (Nyanyi Skett!!)

Hape kabo sumer?? Mahap la... lama dah tak menjenguk skendel belaan aku nih. Cian dia. Wakakaka!! Tajuk?? Amacam?? Besh?? Tawu lagu tuh?? Nyanyi la, ape lagik.

Wa cuma nak hapdet yang wa sangat sangat sangat sangat sangat sangat merindui menatam-menatam nim.

Cekidaut!!

Igt pada ini??

Ini jugak??

Home keys.

Feveret aku.

Jugak feveret aku.

Feveret beliau.

Paling aku 'addicted'

Kenal dah ke??
Sesumpah feveret aku.


Dah ingat?? Belum jugak?? Haish!! Takpe la.. 
Presenting!!!
(bunyik ala2 pengacara buat magik tuh)

Beliau la.. Beliau.. Kenal tak??

Merindui Waktu-waktu bertungkus lumus itu. Haish!!


Bebantal Air 'Teringat ku teringat'~~

Budak Degil

14 comments:

LiaNa YuSoF said...

huhu.. aku pon rindu gler ngn benda alah ni...

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

atoyai..windu bangat kat awek mavis tu..lama udah tak ketemu..huhu..

kali ni baru tajuk dengan cite ade connection..hehe

Anonymous said...

kite suke yg penguin 2..

-lilo-

Hustler said...

Lia :: Hahahahaha... kan? kan? kan... ngeh ngeh... macam terngiang2 suara lect yang tgh bagi cara2 nak letak jari kat home key.

Timah :: Hahahaha!! sengal r ko... aku ketawa baca komen tajuk n cerita ada connection.. ngeh ngeh ngeh... perhati giler tajuk n cerita blog aku eh timah?? thanx2!! :)

Lilo :: Hahahaha... penwin tuh nanti lau lambat2 kena makan ngan jaws.. hahaha

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ said...

hahaa siot jek ko.. tp siyes best woi.. ngeh3... tp aku xde dah.. ko ade?? aku nakkk... hehe

Hustler said...

Ecah :: Hahahahaha.... Well... aku kan memory kad bergerak... ngeh ngeh ngeh.... Aku ada CD, tapi kat JB, ko leh donlod baru la weh... cari yang sesuai ngan PC ko.. ada yang taleh nak install dalam Vista....

Miss Tasantek said...

"aku disini menunggunya...masih berharap di dalam hatinya...."

aku rindu pada masa kita menaip dua jari. ketika kita sama2 melalui setiap kesusahan bersama, kegembiraan, keriangan...
semua tu..semua tu..dah 3 tahun berlalu..

Hustler said...

Kak Long :: Hahahahaha.. kan??? Well.. masih igt kelas 1st typing, nak masuk kena kumpul kat depan MDSK.. haish.... Macam2 la perangai... Then typing nak letak jari jemari kat home key, masing2 tunggang terbalik.. wakakakaka

sue. said...

SUE INGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....PALING SUKAAAA

Hustler said...

Sue :: Hahahaha~~ Mana paling feveret sue?? :)

Pupel Liyana said...

sampai sekarang aku tak geti menaip guna 10 jari. kenyataan.!!

Hustler said...

Mak Andam :: Hahahaha.. tapi ko taip laju kan.. takpe la tuh.. kira tak mengganggu gugat bidang kerja ko.. ngeh ngeh ngeh

Bidadari Si Peri said...

time kami dulu, bile nak abeskan je.. die tnye 'r u sure u want to leave?".. hahahahhahahaha

Hustler said...

Neeza :: Hahahahha.. tang tuh mmg lawak... macam tanak bagi tutup men game typing tuh.. wakakakaka