Monday, May 7, 2012

Sebuah Kereta Turbo Takkan Mendatangkan Makna Jikalau Ekzosnya Sebesar Straw

Assalamu'alaikum!! Ahaaa... Isnin yang biru. Wakakaka...

Selain aku rasa lawak pasal arinih aku kena marah ngan bosh baru aku, tapi cepat jek dia mintak mahap. Dia boleh cakap macam nih.

"I tak boleh salahkan U macam ni, betul tak? I rasa U ada tanya I aritu. Haish. Memang salah I la macam ni. Takpe la Nasmawi. U go betulkan semula kesalahan dalam note ni"

Fwaahhhh!!! Apekah?? 'Sun' siot muke aku pagi nih!! Rasa macam nak peluk cium bosh tuh jek. Wakakaka.. Mujur la beliau pompuan. Ahakz!!

Ok. Abess!!! Purpose aku pagi nih adalah nak tunjukkan satu gambo yang mmg aku sangat2 berkenan. Ahaaa.... Siyes, lau ada la gadis macam nih. Mmg aku ayat giler2 la weh. Sumpah tepuk dahi la lau aku lepaskan beliau gituh jek. Ngeh ngeh ngeh.

Cekidaout!!

Sape2 ade sipat dalam gambo. Sila bagitawu aku!!

Ahaaa... Amacam?? Terbaek tak?? Aku ciap berangan lau da kawen macam nih ha.

Bini :: Boboi2~~!! Anje nak duet!!

Aku :: Anje nak watpe??

Bini :: Adjustable da kong. Tak besh layan corner da... Lagi satu Lower arm dah out la dear. Nak tukar dia punya Bush skali. Boleh ea?? Anje Janji, Anje beli barang jek. kita pasang sama2 kat depan umah tau??

Aku :: Owait. Jom gi Sparepart.


Pergh!! Pergh!! Pergh!!
(Abaikan nama panggilan yang cam haram tak suweet tuh.)

APEKAH??!!


Bebantal Air Masih Mencari-cari.

Budak Degil

11 comments:

Pupel Liyana said...

nama panggilan kau buat aku muntah anggur

Hustler said...

Mak Andam :: Ko mengom. aku da suh abaikan. Gi baca gak. Wakakaka :P

Cik TTK said...

rasa macam aku akan tanamkan niat ni dalam hati aku paling dalam supaya aku tak lupa..

"SAHAJA AKU SEKEH KEPALA NASMAWI SUPAYA DIE KEMBALI NORMAL..GELI KEBENO DAH NI.."

LiaNa YuSoF said...

hahahaha.... eh, kang ada yg kata aku gila gelak sorang depan pc ni hah! kalau yan geli, aku lagi dah meremang2 bulu roma.. hahahahaha..
aku rasa dak mawi ni tengah angau la.. hahahaha...

Hustler said...

Cik TTK :: wakakakakakaka.. Amacam?? jauh tak aku berangan??? sumpah, lepas aku tgk gambo tuh jek, teros aku pikir macam tuh weh. Hahahaha... biler tersedar. Aku galak sorang2...

Lia :: Oit2!! bukan angau la weh... Kan aku sakap, aku verangan once lepas tgk gambo tuh.. haish!! ape da ko nih....

LiaNa YuSoF said...

berangan la banyak2.. mana tau jadi kenyataan.. hahaha...

Hustler said...

Lia :: Hahahahahaha.... mana nak dapat gurl macam tuh?? Skang nih gedik jek ramai aku tgk... Kunci kereta taleh masuk post kunci pon dah fipon BF... Wakakakakaka!!!

Niesa Hamdan said...

anje??? apekah.mengapakah??siapakah?? kahkahkahhhhh

Hustler said...

Nisa :: Hahahahahaha!!! Nih verangans jek noks..... Adeeehai..... ntah.. tibe2 plak buleh kuo perkataan anje dalam mud keberanganan aku tuh... Haish!!!

Cik Fara said...

semoga mawi bertemu dgn pilihan hatinya...

Hustler said...

Maceh Cik fara!!! Eh?? Ada tak member2 yang macam gambo di atas?? wakakakaka :P