Friday, July 8, 2011

The dogg~~ Its The Dogg~~ (Kalau pernah tgk apek sakap camni, kompom tawu gaya dan intonasinya)

Baru Lepas bacer kat Entry sorang Hakak yang ntah aku kenal ke idak, tapi yang aku tawu, beliau PA dan salah seorang pelajar En. Ashri, Ngeh ngeh ngeh.(Haku hantam jek, sebab tgk blog En. Ashri adek kat list beliau.. hehehehe)

Lama dah aku follow hakak nih, darik aku lom wat blog kot.. hahahaha… Lawak dan byk makan 'da'. Ngeh ngeh ngeh.. Biasa la.. PA nih Nampak jek Kaya, tapi Tade bajet na makan luar… Wuwuwuwu.. Paham di ditu?? Ta paham gi la daftar mana-mana kelas kesusasteraan melayu. Kalau boleh hamik kelas khas di mana Hang Tuah pernah daftar itu kelas masa beliau darjah 3 kalau tak silap. Masa tuh pon Napoleon masik lagik enjoy2 main guli. Hahahaha…

Biler dah bace Blog Beliau, haku dengan serta merta teringat kat Kak long. Sebab? Beliau pernah cakap Camnih. (Ecely bukan cakap kot, beliau post kat Pesbuk)

Anjing ialah seekor menatang. manakala hanjeng ialah sumpahan kepada orang yg beperangai pailang dengan kita. menganjing pula sesuai digunakan untuk menunjukka reaksi saja cari pasal.

Hahahahaah!! Lawak dan bermaksud kan?? Aku ase dulu-dulu kak long nih kuat berjiwang la, sebab tuh beliau boleh mengeluarkan quot yang sebegini roper. Hahahaha.

Mujur la aku budak sains tulen yang tak berapa nak tulen. Sebab tuh gonjeng tak sudah. Hahahaha..

See ya next entry.. Ape kater Survey??!! Aaauuuwwwwwww~~ (Munyik Hanjing di Sepertiga Malam)





Bebantal Air Mengeeowww~~~

Budak Degil

6 comments:

Pupel Liyana said...

BESAUNYE FONT KAU..SAKIT MATA AKU hehehe

Hustler said...

Mana de besar mak andam weh.... font saiz yang sama jek ngan sebelum2 nih.. cuma aku bold kan jek.. adess....

Miss Tasantek said...

weeeeuuuuuu.....tekuja (teruja) nya nama aku ada orang mention dalam blog. weee...
boleh belagak ni :)

Hustler said...

Hahahahaha!! berlagak lah selagi terdaya mak budak!!!

░♥si lampu neon♥░ said...

Hanjing...menganjing tu lain pulak Maksud ye kannn

Hustler said...

Si lampu neon :: Ahakz!! Maksud menganjing ade tersedia di atas.. ngeh ngeh ngeh