Tuesday, February 21, 2012

Semak-Semak Wall Orang

Hahahahaha!!! Selamat petang rakyat2 ku.. ngeh ngeh ngeh.... 

Malam tadik lepas pergi makan dan mabok2 tgk citer kung fu mabok, aku on9 la sebentar. Hahaha...

Giler bosan ko tawu?? Nak call mak aku, kompom2 kena marah jek pepagi bute. Hahahaha!!

So sampai dah takde kije, aku usha wall2 page yang aku penah like. Tup2!! Jumpe ini post.

Baca contest ala giler2 kat page nih. dalam bulatan merah.

 Aku?? Lepas baca... dengan mamai2 nak tido... aku post la... Lepas tuh korang tawu ape jadik?? Aku Tido!! Hahahaha!!!

Giler tol... senang beno tidonyer... Lom post pape kat Fb, tak pulak reti nak ngantuk... adeehaii~~

Pagi tadik. Tengok-tengok, pagi nih!! ade post ini!! Hahahaha!!

Hahahaha!! Ayat Aku terpilih!!

Takleh blah tol... Lepas baca jek post tuh, aku merasakan aku ada ciri2 sasterawan Negara, dan bakal menggantikan A. Samad Said bila janggut-janggut ku mula memutih nanti. Hahahaha!!!

Adooiiiyai....  Ramai gak la yang like kan?? Even tak jejak Ratus, tapi macam satu pencapaian buat aku, sebab lau aku post pape pon, like tak sampai la doploh. Hahahaha!!

Pape pon trimas ku ucapkan kepada page ~tangan didada mata ke atas~ sebab sudah promot wall aku kepada penge'like'2 tegar. Hahahaha!! Yang nak gelaknyer tuh.. tulisan kaler ijau tuh. HAhahaha!! 

Memang ati aku ada taman, Taman buat mukus-mukus selsema aku. Eh?? Tuh peparu ke hati?? Hahahaha!! Failed Biologi!! Ahakz!!


Dah2!! Aku nak buat puisi plak!! Tettt!! Wakakakakaka!!!



Bebantal Air Berjinak-jinak Berpantun.

Budak Degil

18 comments:

cicak_jawaz said...

hahaha...memang ade taman dalam hati 2....gonjol seh...hahahahaha...tp baik punyer la ayat 2...nak pinjam buleh....??hahahhaha...

Hustler said...

Kakak Cicak :: Hahahahaha... silakan... silakan... kihkihkih.. itu ilham masa mata nak tutup. kuikuikui.. :P

LiaNa YuSoF said...

apa yang tertulis disebalik warna hijau tu? ngeh3...

Hustler said...

Lia :: Aku underline kan perkataan la.. tade pape disebalik warna ijau tuh....

Cik TTK said...

aku rase kalau ko kapel dengan Liana Yusof ni mesti suwit kan?

Eh masih dalam topik kan?hehehe

cendawanpink said...

ahahaa..:D
*pitam*
bukan dlm pakar bahase-->

Hustler said...

Cik TTK :: Bagi aku 7 sebab kenapa ko berkata-kata sedemikian rupe?? (haram ko yan... tak kena mengena langsong!!)

NAd :: Hahahahaha!! pakar la pulak kan?? Aku time SPM BM pon kantoi.... Hahahaha!!

Ms mAmikO AbUrakOji said...

kih..kih..mmg x disangke2...dlm ati ade tmn bunge..huhu
yan:ko nye pernyataan tu aku like 24x..hehe

Hustler said...

Timah :: Hahahahaha!!! ko nih ngan Yan, bersekongkol ke??? ce cerita kat aku, berapa Yan bayo kat ko???

cicak_jawaz said...

kakaklasangat.....!!...walaubagaimanapunterimakasihsebabpanggilkakak




- peh susah betol menaip tanpa tekan space ni...huhuuhu

Hustler said...

Kakak Cicak :: Hahahahahaha!!!! Sama2!! :P
Sayamemangsukapanggilorangkakaklebihlebihlagibeliaubeliauyangtelahmendirikanrumahtangga...

Pergghhh!!!hamik!!! panjang plak taipnyer.. kihkihkih :P

Ms mAmikO AbUrakOji said...

eh, aku xamik duit tw..rasuah tu..aku ikhlas sokong yang..orang nk bina masjid kan bnd baik..elok di doakan bersama2..hehe

Hustler said...

Timah :: Anda seorang yang sengal wahai timah. cube kabo ke kawan, 5 sebab musabab anda menyokong yan??

Ms mAmikO AbUrakOji said...

sebab?hehe
1. Ko solo, lily pun solo..
2. Ko umo 24, lily pun umo 24.
3. Ko dulu study ki Poli PD, lily pn study kt Poly PD.
4. Ko amek kos DSK, lily pun amek kos DSK.
5. Ko laki, lily pempuan, memang wajar la kan dikenenkan..hehe

rumusan:cecube ko tgk betapa byknye persamaan ko ngn lily....hehehe

Hustler said...

Timah :: Hahahahaha!!! kos engal la weh... rumusan ko wat aku tergelak sorang2... hahahha!!!

Pupel Liyana said...

adoi. aku bayangkan kau sebuah komputer rekon zaman 90an hahaha. mawi2..

Hustler said...

Mak andam :: Hahahaha!!! Kaaannnn??? Yang jenis CPU dia macam baring, lepas tuh, Monitor dok kat atas CPU tuh :P

LiaNa YuSoF said...

oii!! oii!! nak kena si yan ngn timah ni... aku sekeh pale sorang2 kang... hampeh nya budak2 ni... oit mawi, len kali ko delete je komen diorang ni.. aku baca, aku pon nak tergelak... hahahahaha.. sengal betol la..