Monday, May 23, 2011

~~Lyfe~~

Hidop~~~ Banyak liku dan duri2, Hahaha~~ Aku rasa aku mungkin akan jadi dewasa kot?? (Tanak2!!!) Sebab?? Ntah.... Siyes, sejak kebelakangan ni, aku rasa cam aku hidup sorang-sorang, hihihi... Mula2 cam besh gak, tapi lama-lama, aku rasa, sekarang nih, aku bukan aku, (mesti korang rasa ayat aku da mula belit-belit kan?)

Ntah la, nak cakap ape pon aku tatau, sekarang yang aku tau, aku mula selesakan diri idop sorang-sorang, jenjalan sorang-sorang, makan sorang-sorang, wat ape pon sorang-sorang, Hehehe... Abg angkat aku A.K.A Abg Shiro da nak kawen, sumpah beliau makin bz, na ajk pi makan kat budy seafood pon da tade masa, Awek?? Tade... Da ade pakwe len, Teman2?? Ramai yang da kawen, hahaha~~ Ada yang da mula ada komitmen, dan yang mula cari peluang untuk berkomitmen...

Aku?? kenapa tak berkomitmen?? Ntah la, aku tak tau.. mungkin sebab sayang yang terlampau? Atau aku masih ta nampak ade orang yang sayang aku?? Siyes, Bendul cam aku mana la senang nak amik pickup perkara camni.... (Takan tade yang ko minat kot!!)

Ok, Jujur aku cakap, Aku minat seorang, dan mula berminat dengan dua orang, Jumlah? 3 org semuanya. Camne tu?? Hahaha!! Kelakar kan?? Aku minat pada seorang yang sangat terer la menjeling aku, hahaha!! (perasan!!) Siyes, masa tuh aku nafikan yang die selalu jeling2 aku, tapi baru nih aku tau dari pengakuan beliau sendiri.. Hahaha!! tapi~~ cam besa la, aku mmg low self esteem, hahaha... jadi, aku ignore gak.. ngeh ngeh ngeh...

Yang kedua seorang perempuan jugak, (saya straight okeh!!) Tapi beliau ta minat kat aku langsung pon, (agaknye la) sebab?? Haha.. beliau easy going, maksud aku, beliau senang dengan aku, aku pon senang dengan dia, nak terangkan camne pon aku tatau... hohohoh...

Yang last plak, seorang perempuan jugak, tapinya aku rasa mmg beliau tak minat kat aku, sebab?? Ntah, aku rasa tak, sebab aku tau beliau ta suka menda yang rumit2.. Aku kan cam budak-budak, payah nak jaga~~ Hahaha.. setakat nih, cuma mak aku je yang berjaya 'menjinakkan' aku... hohohoho

Believe it or not, dua antara mereka berumur lebih dari aku.. (Adeh... terima kah mereka seandainya aku cakap kat diorang ha??) Yang sorang lagik plak, muda dari aku... Tiga-tiga mereka saiz lebih kecik dari aku =(... Hahahaha... cane?? Nak kena diet tak?? hahaha....

Pape pon, itu juz luahan hati aku... aku ta rasa mika-mika tersebut rasa apa yang aku rasa... Hahaha.. Mungkin aku perasan lebey... ngeh ngeh ngeh..... (Adeh.. sejak bile lak aku bleh terperasan lak nih?). Pape pon, aku rasa nak cerita mende nih kat Kak Long aku.. Tau kang tibe-tibe aku ade awek ta gitau, kompom beliau tanak kasi aku jumpe Abg Mee lagik, tempat aku bermadu kaseh... Hahahaha!!! Ting Tong Suda~~


Bebantal Air Telah Pening

Budak Degil

8 comments:

Si Tukang Tulis said...

ko masih ada kawan yg tengah dalam situasi ko. hahaha aku takde komitmen lagi walaupun komitmen itu sentiasa mencari aku. cewahh!bahahaha

Hustler said...

Hahahaah!!! ayat cannot go!! hahahaha... camtuh aku nak berkomitmen dengan ko lah.. ok?? ngeh ngeh ngeh...

tat!n said...

sekali 3 ko hamek mawi,hhahaha.wt pilihan tepat k.. ^^,

Hustler said...

Taty : Hahaha... minat jerk, lom jatuh suka lagik...

Lovely Fieyza said...

hihi.. bukak hati, bukak mata..
jangan yg dikejar tak dapat
yang dikendong berciciran..
wat solat hajar la kalau hati dah berkenan.. hehe..

Hustler said...

Fiza :: Hakhakhakahk... luahan rasa jerk... lom terkenan dalam ati.. ngeh ngeh ngeh... jadi?? Tunggu~~ Hehehehe

tat!n said...

nora elena!!
*tetibe*

Hustler said...

Taty :: Tak masal~~ Hahaha.. Nora elena lakon iklan Air Oren.. Hahaha~~