Monday, June 20, 2011

~~ Pilihan Di Tangan Anda~~


Agak-agak korang igt tak pasal entry nih??

Aku dah temui satu bukti yang menyatakan apa yang aku taip di akhir entry tersebut bersamaan dengan apa yang seorang lelaki hensem rasakan (^_^)

Citernyer macam nih. Sorang awek telah pon bertanya kepada beliau.
"Now tell me, how is your woman?"

Dan beliau pun menjawab dengan machonya ;
"I just see through her eyes. She's got the happiest kind of eyes that can look right into yours. And you do give yourself up. It's one of those said 'God made it' "

- Dominic Toretto -
(Dalam scene mana, korang cari sniri, aku tgk sorang-sorang malam tadik! Hahaha!!)

Hahaha~~ Tepat sekali Dom!! i like You lah!! Ngeh ngeh ngeh. Da la botak, hensem lak tuh. Mujur aku tak botak, lau tak, mmg kompom-kompom serupa punya la, tapi beza cikit tang kat perut.. Hahahaha!!!

Sebut pasal gadis idaman. Hahaha!! selalu org tanya aku. Ko suka awek yang macam mana??
Tapi aku selalu jawab macam ni 'awek yang macam awek'.
Salah ke??
Mesti korang ta paham kan maksud aku?
Meh aku terangkan. Ta perlu kot beliau buat macam-macam. Pada aku, aku mmg boleh masuk dengan semua orang. Cukup lau beliau jadi diri beliau sendiri dan lengkap sempurna sebagai seorang wanita.

Ade jugak la tak puas hati dengan jawapan. "Ko giler ke?? Takan ko tade taste lansong?? Tipu r!".
Ok, memang tipu la lau tade taste, tapi sebab aku rasa memang aku jenis tak memilih kot.
Sape nak kat aku, aku okeh jek, Hehehehee (muke cannot go, ciap kelip-kelip mata).

Okeh, frankly said, Aku suka budak pompuan berbaju kurung kain cotton yang ada bunga kecik-kecik tuh ha. Kompom lau aku jumpe aku akan paling utk kali yang kesekeliannya. Then aku jugak suka tgk lau dak pompuan tuh pakai wedges. Tatau la nape, Hahaha.
Nak lagikk masyukk?? Pompuan tuh da la pakai baju kurung kain cotton dengan bunga kecik-kecik, ciap pakai wedges pulak, Kompom! Aku tgk banyak kali... Hehehehe (^_^).

Tapi?? Jarang der budak pompuan skang maunyer pakai baju kurung?? Hehehe.. memang la kadang-kadang perlu sesuaikan pakaian tuh mengikut occasion kan?? Tapi lau beliau mmg boleh pakai baju kurung ke mana saja, Perghh!! Respek la, Mmg tertambat jugak la hati nih, Hahaha (senget! macam ko hensem bebantal air?? Nak capai 10% dari Seth Tan pon tak mungkin hokeyy??)

Hahaha!! Sudah, angan-angan aku saja tuh kan?? Nak demand macam la ko tuh dok kulu kilir pakai songkok haji, berlilit kepala bagai?? ngeh ngeh ngeh. Da la ta hensem, perut kedepan, muke itam, ape lagik? Korang pk la snirik. (pergh giler kejam kutuk aku).

Tapi itu la, seperti yang aku cakap, mmg aku akan tertarik giler pada beliau-beliau yang memakai baju kurung / kurung moden kain cotton berbunga kecik-kecik ciap dengan wedges. Auuuu~~~~~ (bunyik cam serigala). Memang dub dab la jiwa nih. Hahaha~~

Owh gadis Berbaju Kurung~~ (sila muntah di besen yang telah disediakan)

Bebantal Air Pikir-pikir

Budak Degil

3 comments:

Pupel Liyana said...

berbantal cermin mata bace entri kau ni tulisan macam ulat trengkas hahhaha

tat!n said...

aku tengah pakai baju kurung cotton bunga kecik2 ngn wedges ni mawi!!! ehem2,hahahaha

Hustler said...

MAk Andam :: HAkhakhakahk.. saje je nak mengenangkan kt korang yang kita pernah struggle dengan dengan 'ulat-ulat' tersebut... ngee~~

Taty :: Ah ko aku rejek, tanak ah, sebab ko tembam cam ikan keli~~ Lalaalala~~~