Friday, October 28, 2011

Jatuh Chenta Lagik!!!!

Jatuh chenta lagik!!! Lagi2 Aku jatuh chenta!!!

Semuanya bermula pada suatu pagi Sabtu Bulan Julai yang lepas.

Sms dihantar ke telefon aku.

Sms :: Bro!! Mai la Tol gombak!! Aku bawak awek cun!! Jom!! Nek genting??

Aku :: Ok2. BAgi aku 20 minit.

Sampai di Tol. Mata ku terpanan terpandang si dia. Sungguh menawan.

Aku :: Mana ko dapat awek ni?

Rakan SMS :: Haaa.. tu kekdahnyer. Nak try? Ko cuba la. Aku bagi ko masa berdua. (^_^).

Aku :: Thanx Bro!! Macam ko tawu jek aku boleh minat kat beliau!

Rakan SMS :: Aha!! Dalam poket bro!! Have a nice trip!!

Perjalanan naik Genting bermula. Aku ditinggalkan bersama si dia mendaki dan menarah jalan-jalan berliku di sekitar corner-corner di Hi-way Karak.

Malang atau 'luck' bagi aku, setiap apa yang aku lakukan, disambut dengan respon yang sungguh baik. Aku rasa sangat-sangat bahagia!! Arghh!!! Seronoknya perasaan ini!!

Sumpah aku suka perasaan ini!! Adoi... kenapa la ko tak bawak aku jumpe dia dari dulu?? Kenapa baru sekarang!! Ko mmg kedekut Joe!!

Sepanjang perjalanan aku tersernyum, seorang diri. Suaranya, Gerak gerinya, respon yang diberikannya. Semuanya membuatkan aku terasa terawang-awangan!! Membuatkan aku terasa istimewa. Semuanya membuat aku jatuh chenta!! Arghhh!!! Kau harus ku miliki. Tapi.. Mampukah aku?

Kau santek. Kau ramai peminat. Kau juga bukan dari keturunan yang biasa-biasa macam aku. Yang mungkin berkasta rendah. Tapi... Sumpah, aku sememangnya jatuh chenta pada kau.

Walau pernah mendaki Genting sebelum ini. Perjalanan denganmu sangat sekejap!! Arghh!! Kenapa? Mungkin perasaan bahagia denganmu membuatkan aku merasakan liku-liku disetiap perjalanan menjadi mudah dan sangat dipermudahkan.

Suaramu itu.. Suaramu itu yang paling mahal. Aku tak boleh tidur mengingatkan lunaknya suara yang kamu tuturkan.

Arghhh!!!!!!!!! kau telah membuatkan aku angau!! Kau kejam!! Kau kejam!!!

Kenapa lah kasta kita berbeza?? Kenapa?? Aku mahukan kau. Tapi....

Aku tak mampu!!!!!


Oh...

Subaru Impreza. Mungkinkah Kita akan bersama suatu hari nanti?

Bebantal Air Memang Sudah Jatuh Chenta.

Budak Degil

9 comments:

mamabetty! said...

gile la ko neh mawi..beria aku bace taw..haihhh..haha..

Cik TTK said...

cis...aku ingatkan moto, ghopernyer kete..

tertipu sudah..

Hustler said...

Ujie @ Mamabetty :: Hahahahaha!!! Ko nih, aku kan robot, mana nak pompuan bercinta ngan aku, maklum la, kayu... hahaha.. tuh yang aku bercintan ngan mesin2 mekanikal. Kihkihkih..

Cik TTK :: Hahahaha!!! Cedap weh bawak natang nih, cantik kan beliau? kan? kan? kan?

Miss Tasantek said...

ini macam kalu, corner mesti sharp shoot ah kan..
aish..kang aku teringin nak naik kang sape punya aku nak sebat ni..

Hustler said...

Kak Long :: Ibu mengandung adalah dilarang ye? Di Khuatiri tekanan darah akan menjadi rendah. Sekian trimas.

Cik TTK said...

cantik tapi sebab aku tak mampu, maka kereta aku tu adalah tercantik bagi aku..huhu

Hustler said...

Cik Tuan Tanah Kedaung (Kena taip full2) :: Hahahahaha... tawu takpe... sebabkan aku tak mampu, maka tenggiling jualah yang mekokap di hati den.. hahahaha

Sumayyah Nadhirah said...

HHAHHAHAHAHH AKU DAH AGAK DAH BKN AWEKKKK MANUSIA....HAHHA

Hustler said...

Maya :: Hahahahah!! kan??? bagus la ko.. dah buleh agak.. kihkhikih... alaaaa.... nak cane maya, aku nih, mesin2 jek la nak kat aku... tuh pon aku tak tawu la lau mesin tuh nyumpah2 aku ke tak... hahaaha... haku pedulik hape... kihkihkih...

nak harap awek maknosia?? hahaha!!! Tetttt!!!