Monday, October 3, 2011

Unta Aku Dah Wanted

Okeh. Wa dah dalam keadaan tak selesa dah dok dalam Putrajaya. Siyes. Mana wa pergi ngan moto wa, ramai yang dok jeling, tak kurang jugak ngan keadaan org bercakap-cakap bila wa lalu lalang depan-depan orang kat Putrajaya.

Pagi tadik, wa gi kije, itu mamat FZ 150i Feeling superbike dah potong wa dengan laju nyer, tapi tibe2, trus masuk slow lane. Then betul-betul sampai depan moto wa, wa sudah goyang sedikit la. Mana tawu, buatnyer beliau kuokan pistol, n shoot kepala wa, cane?? Wa da la tade pistol. Helmet ape la sangat. Boleh tembus wo... Wa dah tak selesa ngan keadaan tuh, wa wat-wat macam nak singgah toilet kat sebelah tol. Boleh lak mamat tuh ikut benti? Trus la wa cam tak jadik nak masuk area toilet tuh kan? Wa toleh belakang, mamat tuh trus benti.

Ish.. seriau lak wa. Toleh belakang (sebab side mirror kena curik!). Moto tuh dah tak folo wa lagik. Wa dok pikir. Takkan sebab wa tinggalkan beliau jauh2 beliau sampai nak folo wa camtuh?? Cisdel tol.. Mulai sok, wa takkan bawak lagik unta wa tuh. Wa bawak Unta belaan lain pulak. Cis, Cis dan Cis.

Bebantal Air Tertanya-tanya

Budak Degil

8 comments:

cendawanpink said...

hahaaa..tah2 die nk ngorat ko kot..kah3..

Hustler said...

NAd :: Kejadahnyer lelaki nak ngorat aku... hadoi la ko nih... kekeliruan minda tol...

Cik TTK said...

sabar mawi...perasaan ko je kot..?think +if yek

Pupel Liyana said...

kau duduk mana. ceh macam lah orang putrajaya ni teruk sangat hahaha. aku ok je. meh datang umah makan karipap

Hustler said...

Cik TTK :: Uish.. lau dah sampai moto aku tiap hari kena dajal weh.. pekejadahnyer??? Rini aku punyer cover rantai lak ilang... PEnat dah aku nak bentak2... bengang aku jadiknyer....

Mak andam :: Hahahahah.. segan la dowl.. walau karipap tuh kegemaran aku kan.. err.. err.. bile eh?? hahahaha!!!

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..mne la tau llki kejo ko tu adelah gay..ki3..:D

ko bwk je kude kapcai,takde org nk nengok pon..kompom..:P

Miss Tasantek said...

tkar kaber set. tukar kaber set.

Hustler said...

Cik Sendawan :: Hahahaha... giler tak macho.. Ada rope GAY kah aku??

Tasantek :: Hahahaha.. Tanak, Kaberset Ijau Payah Nak Dapat.