Thursday, April 26, 2012

Berapa Lama? Lama Lagi Ke?? Ke Tak Lama Dah??

Haaaa.... Assalamu'alaikum!! Pe Habaq Semua?? Hahahaha... Harap sihat la noh??

Saja Nak mention. Rini dah 3 tahun!! Hahahaha... 3 tahun ampa tau?? Tak tau dok diam makan eskem. Wakakaka~~

Syukur lah... 3 tahun nih macam2 dah aku lalui. Aku rasa aku dah sedia. dah sedia fizikal mental dan Obstacle. (abaikan lau tak paham maksud).

Dok Pi mai.. Pi mai... Sama gak tak jadi pape. So?? Hahaha.. Bertindaklah sewajarnya. Telah terlalu lama aku rasakan aku dah bazir masa. 3 tahun bukan kejap weh. Tapi yup! Hanya yang memahami dan mengetahui jua bakal faham ape yang aku nak sampaikan.

Baiklah!! Mulakan sekarang!! Chayok2!! Untuk diri aku!! Hahaha!!

Eh?? Awek Topup??!! Babai sumer, nak beli topup jap, Luper nak beli, dah seminggu tak topup. Tamat tempoh dah. Wakakaka!!

Bebantal Air Mengorak Langkah Lebih Jauh.

Budak Degil

12 comments:

wanna bakal bini orang said...

aku tau, ang single kan? , macam nielah, ang single, lily@lia single,

apa kata korang 2 couple, aku tgk bukan men mesra lagi korang nie,

so cer try couple, hahaha, amacam?

Hustler said...

Wana Sengal~~

LiaNa YuSoF said...

memang sengal makcik sorg ni... hampeh nye budak!

Hustler said...

Lia :: Jom tepuk dahi dia lelaju jom?? Cis!!

LiaNa YuSoF said...

xde.. aku rasa nk tampor laju2... bole? hahaha.. siap ko wana..

Hustler said...

Haaaa..... boleh2.... ko tampo lelaju... aku tepyuk dahi dia lelaju..baru nikmat berganda... hahaha

wanna bakal bini orang said...

tgk, nak belasah aku pon korang nak buat secara berjemaah, bersama2, kan dah terbukti korang nie serasi,

so tgu apa lagi,couple pas tue kawen, yeah, meh nek pelamin sekali ngan aku

Hustler said...

Wana :: Haish!!! aku takot masin mulot ang wana, terpaksa pulak wat pelamin kat kedah nun.... haish.... takmao ah!! wakakakaka

LiaNa YuSoF said...

hmm... baek aku berdiam diri je la pasni mawi.. budak2 ni bkn bole.. ada je yg nak dibahankan.. sob..sob.. sdih ambo.. T_T

Hustler said...

Lia :: Hahahahahaha... toksah layan weh deme tuh.... deme tuh bukan ape, jeles tgk kiter ilek jek kan? kan? kan??? Wakakakaka... lantak pi la... ceh, nak cedey2 kunun... nak cedey2 g blog len, cini blog utk gumbira2 aje... ahakz!!

LiaNa YuSoF said...

yela mawi...............

Hustler said...

Lia :: ceh tacing plak..... tak rock tol la ko nih.. wakakaka.. meh tepuk dahi ko plak, bio ilang tacing2 tuh.