Monday, April 30, 2012

Antara Antu Pocong ngan Antu Kum-kum, Mana lagik Menakutkan??

Ok!!! Ini menakutkan!! Update aku skang nih dah macam status FB okeh??

Balik dari surau Atas meja ada Mc Chicken one set. Apekah??
One the way ke toilet utk melepaskan sangap yang terbungkam. Jumpe plak beliau.

"U da makan?"

 "Err.. Blom, Kejap lagi kot"

"Haa.. Jgn luper makan, I da tapaukan Mekdi, ade kan atas meja U?"

"Haa... Ade2... Biler kuo?? Berapa Ringgit??"

"Hehehe.. Masa U nak gi surau tadi la. Takpe2. I Belanja.. U nak gi smoking eh?? Tak Habis2!! Ok la, I nak gi surau, Babai"

"Ha.. Hehehe.. Ok, Babai"

Ok, aku skang tak tawu nak cakap ape, rasa nak mintak cuti panjang, n aku rasa nak tipon bosh lama, Nak mintak tukar balik!! Ngeriii!!!

Bebantal Air Menghafaz Surah-Surah Lazim Untuk Pelindung Diri.


Budak Degil

16 comments:

mamabetty! said...

muahahahaha..mawiiii giler laaa..untung laaaa lunch pon ada org tapau kan..ko lyn jela mawi ari2 xyh kuar duet nk lunch..kekekeke..antu kak limah lagi menakotkan kot..haha

Hustler said...

mamabetty :: Hahahahahaaha.... Tapi lagi besh lau yang tapau tuh, bosh ko kan?? mesti lagi masyukkk.. wakakaakaka..... kompom lebih menakutkan dari kak limah.. haish!!!

Cik Fara said...

untunglaaaaaa.....suruh dia watkan ko puding caramel plak...kakakakaka,,,pape pun tahniah ea...

Hustler said...

Cik Fara :: Hahahahahaha!! Saya tak makan puding karamel. Sekian.. Wakakakaka... Sengal la ko... Haish!!

LiaNa YuSoF said...

hahahahahaha...

eh, aku lagi takut binatang berbulu.. ada kena mengena tak? hakhaktui..

farah, bak sikit puding karamel..

Hustler said...

Lia :: menatam berbulu tuh sejenis antu ke?? Wakakakaka....

Tapi dulu masa budak2 aku paling takut antu kopek weh.. Hahahaha... Ngeri!!!

LiaNa YuSoF said...

da xde antu lain ea ko nak takot.. antu tu jugak.. hahaha..

Hustler said...

Lia :: Hahahahahaha... dulu2, aku tak minum susu, jadik mmg aku takot giler ngan antu tuh weh.. Hahahaha.. sampai ada yang momok2kan aku kata, nanti antu tuh bagi minum susu sampai kembong. Hahahaahaha!! Sumpah aku cuak giler.

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. sengal la ko!

Hustler said...

Lia :: Sengal??? Ko tawu aku puunyer takot la ngan antu kpek tuh, penah aku kayuh beskal laju2 sambil nangis balik kelas malam masa darjah 3 pikirkan takot jumpe antu kopek ko tawu?? Cis!!

LiaNa YuSoF said...

bagusla ko takut.. dari lelaki2 yg kt luar sana tu, suka jumpe antu tu.. hahahaha.. aku xle blah btol la ko takot antu 'tu'.. nak sebut pon aku segan.. hahahaha....

Hustler said...

Lia :: dah!! Shhhh!! Diam!! diam!! Hahahaha.... Tayah sebut!1

LiaNa YuSoF said...

hahahaha... mawi takot antu "tut"!! mawi takot antu "tut" hahaahahaha

Hustler said...

Aku pang ko lelaju kang Lia..... Haish!!

LiaNa YuSoF said...

hahahaha... hahahaha... hahahahahahahahaha... eh, terlebey sudah.. haha..

Hustler said...

Memang nak kena dak Lia nih....