Tuesday, November 15, 2011

Boss!!! Anda Memang Pembuat Kejutan Terbaik!!

Hahahahahahahahaahahahahahahahaha!!!!

Sumpah. Kejadian berlaku tak sampai 10 minit entry ini mula ditulis. Hadoi.... Fenin aku ngan bos aku nih.

Aku baru sudah makan. Lepak2 minum air Neslo Panas. Perghh!! Heaven... Then terjadilah perbualan aku ngan bos aku yang kat dalam bilik tuh melalui telepon.

Truuttt... Truuttt...

Aku :: Ye dato'??

Bos :: Mawi, ada peluru tak???

Aku :: Ha?? Peluru?? Peluru ape dato'??

Bos :: Haish!! U Ni macam mana peluru pun tak tau?

Aku :: Maaf dato', saya tak tawu.

Bos :: Masuk2!!

Matilah weh, nak kena bambu la gamaknyer nih lau dah mintak kat telepon tak dapat, then kena masuk dalam... Kena ceramah la gamaknyer.

Masuk la dalam bilik bos.

Bos :: Peluru ini pun U tade ke?? U kena simpan la... Nanti masa I minta semua tak ada, U macam ini tak boleh jadi PA yang Effisyen tau???

Aku :: Err.. Err.. Err.. Ade dato' ade... Nanti saya refillkan.

Hamik la menatam tuh, dan refillkan la pelurunya. Hampeh tol bos nih. Aku dah goyang plak. Tentibe jek mintak peluru kan dengan aku?? Hampeh tol.

Nak tawu peluru ape?

Ini la dia.

Korang ada simpan Peluru menatang nih??

Bebantal Air Kekeliruan

Budak Degil

12 comments:

Heart Box said...

Peluru stapler ropenye.. wat suspen jek

miss tee said...

ahaaa..aku dh t'imagine die nk lighter..
hahahah

Hustler said...

Heart Box :: (siapa la anda nih, muke tade.. hahaah.. takot jadik rebutan ramai eh??) Hahahahaaha!! tawu takpe, lau mintak dawai kokot ke, buleh gak otak nih berpikir.. ngee~~

Miss Tee :: Ahhh... mentang2 entry baru pasal rokok, dan2 jek ko pikir lighter eh?? Cis...

LiaNa YuSoF said...

hahaha.. dawai kokot.. sjak aku keja ni la bru aku tawu menda alah ni dawai kokot.. slalu panggil ubat stapler je..

Miss Tasantek said...

dem! aku ingat peluru betul. eh. aku tau die tu status apa dan kes apa yang die bawak, mustahil lah aku terbayang peluru stapler..aku terbayang peluru betul ok.
chissss...

efa said...

hahaha.. bullet stapler la.. bos kau utamakan bhsa melayu.. tp x agk2, smpai org x phm..

Hustler said...

Lily :: Hahahahaha!!! kan???? Lau ko ngan bos haku, sah2 la ko lagik teruk kena.. hahahaha.. lau sebut dawai kokot pon, mampu jugak la aku memikirkan apekah permintaan beliau tuh.. hahahahaha

Kak long :: Hahahahaha!! dah?? ko igt aku masa angkat call beliau tuh aku pikir hape?? hahaha... sampai aku pikir la, ade ke bilik rahsia dalam opis aku nih yang menempatkan peluru dan senjata-senjata.. hahahahahaha

Efa :: Hahahahaha!! senget kan??? Ades.... call mintak peluru.. hahaha hadoi... giler berkecamuk gak la jiwa.. hahahaha

miszxurynne said...

aku agree ngan bos ko. kalau PA takde peluru, memang tak leh jadik PA yang efisyen..

tapi bos, kalau bos nak jadik seorang bos yang efisyen, bos kenelah gunakan bahasa yang senang paham.

boss!! boss!!

kot la mawi masuk betul2 bawak peluru pistol, mampuih atok tekujattt mate terbelalak!! **time tu ko cakap gini mawi: efisyen tak saye boss??

Hustler said...

Akak Rynn :: Hahahahaha!! cam haram la kak... siyes sudah goyang tau kak tibe2 call mintak peluru.. hadoi.... mawi punya la pikir, ade ke bilik2 rahsia dalam opis aku nih simpan senjata api ke hape ke kan???

terpikir gak, incase lau ada org ngamuk2 ke sumer... hadoi...

LAu mawi hamik peluru macam tuh, mau mawi kena lesing!! hahahaha!!!

Miss Tasantek said...

aku cam setuju je dengan si kering tu cadangkan ;) bawak peluru betul , kau bukak pintu, siap tiup pistul tu ckp, tuan, saya tak reti nak bukak peluru die. amiklah bukakk sendiri!

Hustler said...

Kak long, Hahahaha... lau aku buat macam kak rynn suh tuh, aku ase, aku yang kena pecat kerja wo... hahahahaha

Bidadari Si Peri said...

ek eleh.. ingtkan pluru hape.. ubat stapler leeeeeeeee.. ape la bossss.. hahahaha