Thursday, November 10, 2011

Lagi kisah lama. Haish!!!

Ok. Agaknyer tika dan waktu ini, aku sedang dan telah ditakdirkan untuk bermuha'kelantan'kan diri bagi menginsafi masa-masa silam aku.

Alkisahnye. Semalam aku tgk citer baru yang ganti citer Soffiya tuh. Tajuknyer Tentang Dhia. Untuk komen episod pertama. Nice!! Aku suka jalan cerita permulaan ni. Hahahaha!!!

Mula-mula kisah pasal watak-watak utama nya masih kanak-kanak. Sang lelaki nih masa kecik2 darjah satu tanak gi sekolah. Then masa tgh wat prangai, majuk2, dia terpandang dak pompuan kiut cenyum kat beliau. Tersu masuk dalam kelas!! Hahaha!! Hampeh punya budak.

Maka Sang Arjuna pon mula ngorat2 Sang Dara. Siyes, padahal dak2 kecik jek. Scene paling suwitt masa Sang Arjuna nih, bagi kek kat Sang Dara. Then Sang Dara nih dengki kat Sang Arjuna dengan meletakkan krim kek tersebut kat pipi Sang Arjuna. Nak tawu Sang Arjuna sakap ape?? Macam ni Ha

"Awwwaakkkkk~~~"
(Sambil tersenyum marah2 manja)

Perghh!!! Sumpah aku tergelak campo terasa suwitnya cerita yang aku tonton ini. Hahaha!! Gelak giler Khinzir kot??? Hahahahaha!!

Lantas aku pon meng'update' status kat Pesbuk melalui Celcom SMS. Hahahaha.

Nak tgk Respon? Silakan.

Haaa~~~ Sila baca, Sila baca.

Haaa~~ See?? MAsyarakat~~ Macam haram kan perangai aku masa sekolah? Hahahaha!!

Yang nombor satu dalam bebulat tuh, kawan sekolah agama aku dulu. Geng la kirenyer. Kami selalu berlumba basikal balik dari sekolah agama untuk ke kedai GORPIS [Goreng Pisang] kat ujung simpang sekolah agama. Hahahahaha!!

Salah satu sebab beliau panggil aku gangster sebab, aku gi sekolah agama nek beskal. Then lau nak masuk pintu pagar ke tempat letak basikal kena benti, then sorong basikal tuh. Cuma aku sorang jek yang dari jauh, aku kayuh laju2, then Ziuummmm~~~ Trus jek masuk tanpa sorong2 basikal. HAhahaha!! Jahat kan? Pengawas yang jaga pon tak bran nak tahan, sebab sebelum sampai pintu pagor lagik, aku dah kayuh laju2. Bio diorang takot nak tahan. Hahahaha!!

Yang dalam bulatan bernombor dua dan tiga tuh pulak sekelas ngan aku masa sekolah rendah. Dari darjah 3 sampai darjah 6 kot? Hahahaha~~ Pernyataan tuh mungkin sebabnyer, aku nih tak suka budak pompuan masa aku sekolah dulu. Lau ada budak pompuan dok dekat2 ngan aku, aku tarik tudung beliau, then aku sakap "Sebok la kau!! tade tempat len ke nak duduk?"

Hahahaha!!! Cam haram kan perangai aku??

Tang yang dalam bulatan berbentuk awan-awan tuh adalah kawan sekolah menengah aku. Beliau berkata-kata demikian sebab, masa sekolah menengah, aku sekolah sumer lelaki. Giler heaven aku rasa. Tade dak pompuan. No gedik2 punya perangai. Kire aku suka la sekolah aku tuh. Hahahaha!!

Hamik ko, Allah tu Maha Adil. Tibe belajo time Diploma. Tros Dia bagi aku dok dalam kursus pemebelajaran yang mana cuma aku sorang jek. Diulang, aku sorang jek LELAKI!! Haish!!! Padan muke!! Hahahaah!!

Hagaknyer perangai tak senonoh aku nih sejak dari aku kecik agaknyer kan? Hahahaha!! Mana la orang tak anti ngan aku? Hahaha!!

Kepada kengkawan yang seangkatan semasa sekolah rendah dulu dan tidak lupa juga sekolah menengah, serta Sekolah Agama. Aku mohon ampun kat korang sekiranya aku penah buat macam-macam kat korang. Hahaha!! 

Korang patut bersyukur tau aku sekolah dulu jahat. Sampai anak cucu korang boleh cerita. Ce korang bayangkan. Biler korang dah kawen, then aku dtg raya umah korang. Masa tuh korang dah ada anak-anak dah. Aku?? Single lagi kot. Hahahaha!!

Then biler aku balik, anak-anak korang mesti tanya kan? "Sapa tu mak?"

Haaa~~~ Kat cini la korang boleh singkap kembali cerita-cerita lama aku kat sekolah dulu.

Korang boleh start citer macam ni.
"Uncle tu?? Haish~~ Kalau nak tawu, tu la kawan papa/mama/ayah/ibu masa sekolah dulu~~ Nakalnye ya amaaattt~~~"

Haaaaa~~ Suwit tak?? Hahaha!! mesti anak-anak korang teruja nak dgr lebih lanjut kisah aku kan?? hahaha!!

Ok lah, mau berpikir-pikir apa mau beli untuk mak angkat aku punya besday arini. HAish!!! Chalow!!


Bebantal Air Terkedu Kembali.

Budak Degil

4 comments:

Cik MeRaH JamBu said...

puiyooooooooo....kih2..nah hamik kau..keh3

Hustler said...

CMJ :: Hamik apekah???

mamabetty! said...

hahahaha..besh kan cite tentang dhiya tuh..comel gile mase kecik2..awaakkkkk..terguling2 aku gelak..kahkahkah..ko same ngan dak skola rendah aku dlu..suke tarik tdung dak pmpn mcam harem jadah punye perangaii...eiii..dak2 laki camtuh mmng aku sumpah seranah mse dlu taw..hohoho..naseb xsmpi ke poli perangai ko tuh..hahahaha

Hustler said...

Hahahahaha... tawu takpe... siyes permulaan episod dah menarik minat aku utk menonton episod yang setersunya... hahahahah

Mana ada, aku tak suka dak pompuan la masa dulu, dah aku cakap bek2 tanak dengo, sebok gak nak dok sebelah aku, aku tarik je la tudung beliau.. hahahah.. padan muke!!

Aku tak carik pasal ngan dak pompuan tanpa sebab, hahaha... sebab mmg aku tak layan dak pompuan masa aku sekolah2 dulu... kihkihkih