Wednesday, November 16, 2011

WorDL3$$ w3dN3$D4Y

Player kah aku??


Bebantal Air Memikirkan Cakap-Cakap Orang.

Budak Degil

16 comments:

Pupel Liyana said...

bolehla tahan...

Hustler said...

Poyo la kau mak andam.. hahahaha~~~

Lovely Fieyza said...

kau player? yke? tak mcm muka player pung? nampak suci jer??

Hustler said...

Fiza :: Perghhh!!!!! 1st time aku dapat pujian sebegini rope!!! Emel aku nombor tipon!! Balik Jb, aku ajak ko makan2, Hahahaha!! lepak putri harbour tak roger, dekat giler ngan umah aku.. Hahahahaha!!!

miszxurynne said...

emang dasar player!! huh!!
**jujur dari hati makkkk**

Hustler said...

Kak Rynn :: HAhahahaha!!! Saya terpaksa!! hahahaha!!

LiaNa YuSoF said...

dah macam bapa kepada anak2nya..
hahahaha...
upsss... jangan marah.. kih3..

Puan Fady said...

ada la sket2....hihihihi...

Miss Tasantek said...

mane de sikit madihah oi..memang kaki pmpuan mawi ni..
sejak2 aku bagi ceramah jangan idup sonsang..die brubah angin kat pmpuan lak.. :)

Hustler said...

Lily :: Hahahahaha... bapak kepada anak2 eh?? hahahaha.. adess.... ini macam kena kawen sepat nih....

Mady :: Hahahaha.. ade la sikit2???

Kak Long :: Hahahahaha!!! Siot ko kak long, aku baru jek nak berubah ke arah kebaikan.. hahahaha

Puan Fady said...

tu tnda2 dia dah b'ubah la tu sha.... hihihi....

Hustler said...

MAdy :: Hahahaha!! sebelum teruk beno ke rope den?? hahahaha

Lovely Fieyza said...

umah kau kt mane der? kau bukan org muo ke? kau tipu ar..!! yeyeye.. kau player... haha..

Hustler said...

Fiza :: Hahahaha... buleh tahan pending gak kadar kelajuan berita terkini ko kan?? Hahahaha!! Aku dah 5 tahun kot pindah JB.. Hahahahaha~~~ Hahahaha... aku mmg la.. player futsal.. kihkhikih

Anonymous said...

peh punye la bnyk gambo,muke aja jgk yg ak nampak dlu..

Hustler said...

Capit :: Hahahah kepenatan aku pikir sapa anonymous nih, telah buatkan aku ketawa sebab ko mention aja. hahahaah!! ngok!!!